elo 01, 2019

|

käyttäjältä: viuhka

|

Kategoriat: Ajankohtaista

Tukea omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin -TUNNIT

Kaipaatko hyvinvointia keholle ja mielelle tai hetken pysähtymistä ja rauhoittumista?

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua viiden kerran ryhmään, jonka tavoitteena on oman jaksamisen ja hyvinvoinnin tukeminen. Ryhmässä voit oppia mm. rauhoittumista, läsnäoloa sekä tuntemaan paremmin omaa kehoa ja mieltä.

Tunneilla sinulla on mahdollisuus pysähtyä kuuntelemaan mitä juuri Sinulle kuuluu. Tunnit sisältävät kaikille sopivia lempeitä liikeharjoitteita sekä rauhoittavia hengitys- ja rentoutusharjoitteita. Näiden avulla voit tukea parempaa unta, oppia auttamaan itse itseäsi sekä lempeästi aktivoida itseäsi liikkeelle.

Tunnit ohjaa fysioterapeutti Maria Helander, joka on erikoistunut psykofyysiseen fysioterapiaan. Psykofyysinen fysioterapia on fysioterapian erikoisala, joka huomioi kehon ja mielen yhteyden; olemme kaikki kokonaisuuksia, jolloin keho ja mieli ovat jatkuvassa yhteydessä keskenään.

Tunneille saat tulla juuri sellaisena kuin olet. Tunnit eivät edellytä sinulta mitään aiempaa kokemusta, vain aitoa halua ja kiinnostusta huolehtia omasta itsestäsi.

Tunnit pidetään perjantaisin 16.8. – 13.9. klo 11.00-12.00. Ilmoittaudu RIkulle 9.8. mennessä, p. 040 129 7680, riku.salo@tstry.fi. Mukaan mahtuu 7 henkilöä!